Utomhusbelysning på altan med utomhus

Elinstallationer Stockholm

Behöver du hjälp av en elektriker för elinstallationer i Stockholm? Vi på Mitheko har erfarenheten och kompetensen att utföra alla olika typer av elinstallationer. Vi hjälper både företag och privatpersoner i hela Stockholm.

Vi är rätt elfirma för alla typer av elinstallationer i Stockholm

Att alla typer av elinstallationer som utförs måste göras med största noggrannhet är för oss en självklarhet. En elinstallation kan lätt gå åt fel håll om den inte utförs av någon som har behörighet eller är en erfaren elektriker. Lyckligtvis är vi på Mitheko alla fullt behöriga och har stor erfarenhet inom alla olika typer av elinstallationer.

Neonbelysning takkrona med tillhörande väggbelysning
vardagsrumsbelysning med väggbelysning och stor taklampa

Vilka typer av elinstallationer kan vi göra?

Med vår erfarenhet kan vi stolt skylta med att vårat kunskapsområde inom elinstallation är väldigt bred. Alla uppdrag utförs med en hårfin känsla för detaljer noggrannhet.

Vi utför bland annat följande typer av elinstallationer:

 • Elcentraler

  • Vid installation av elcentraler krävs det att jobbet utförs av en elektriker med behörighet för detta. Vi hjälper både privatpersoner och företag med att installera elcentraler och proppskåp.

 • Smarta hem

  • Det verkar inte finnas något stopp på digitaliseringen av vårat samhälle, fler och fler saker ersätts med en digital, smartare version. Smarta hem är något som bara blir mer och mer populärt, men att installera ett sådant system kan vara svårt för den ovane. Kontakta oss för mer information eller om du behöver vår hjälp! Vi har kompetens som krävs för att installera styrsystem som förvandlar din bostad till ett smart hem!

 • Data och telekom

  • Tillgång till internet och TV-kanaler är för de flesta av oss idag en självklarhet. Men hur man går tillväga för att installera nätverksuttag, nätverkskablar, TV-antenner och liknande - är inte riktigt lika självklart. Vi hjälper er med alla olika installationer inom data och telekom i Stockholm!

 • Laddboxar

  • Elbilarna blir allt vanligare, och chansen för en privatperson att hitta en ledig laddstolpe blir allt mindre självklar för varje dag som går. Elbilsägare som kör lite längre sträckor varje dag är i stort behov utav att kunna ladda sin bil dagligen, och att installera en laddbox är nästan ett måste för många elbilsförare. Detta är självklart något vi kan hjälpa dig med! Du behöver endast kontakt med oss, vi sköter allt från tillhandahållande av laddbox till färdig installation. Du behöver alltså inte köpa en egen laddbox.

   Vill du veta mer kan du läsa mer om laddboxar här.

 • Belysningsinstallationer

  • Mitheko är en välrenommerad el-partner i belysningsinstallationer. Detta uppnår vi genom breda kunskaper, erfarenheter och lyhördhet mot olika kunders unika behov. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntan med både innovativa, snygga och moderna belysningsinstallationer. Givetvis skall dessa även vara ledande i energibesparing och miljövänlig belysning. Detta är alltid ytterst viktigt när vi utför en belysningsinstallation hos er.

   I varje belysningsinstallation börjar vi med en noggrann analys av era tankar och idéer samt förutsättningar i er installationsmiljö. Detta för att sedan kunna utföra den mest effektiva belysningsinstallationen i projektets genomförande. Genom den noggranna analysen anpassar vi installationerna så att den även utnyttjar fastighetens övriga förutsättningar och möjligheter fullt ut. I våra åtaganden installerar vi så långt som möjligt en belysningsinstallation som alltid är bra för miljön och sänker dina energikostnader. I de projekt vi jobbar mot företagskunder sätter vi stort värde och fokus på en klart bättre arbetsmiljö i era kontorslokaler.

   Några exempel på våra tjänster och vad det bidrar till för belysningsinstallationer:


   • Vi lyssnar på dina idéer och tankar och planerar därefter din belysningsinstallation

   • Kostnadsfri rådgivning

   • Vi analyserar och projekterar dina belysningsprojekt

   • Vi ger en hög garanti och kvalitet på belysningen

   • Energieffektivitet för er framtida drift

   • Enkel och effektiv lösning gällande drift och underhåll

Hur går processen till?

Steg 1

Du har en idé kring ombyggnadsprojekt, alternativt är i behov av reparation/service pga elfel. Du kontaktar oss på Mitheko via mail eller telefon. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på sidan.

Steg 2

Vi analyserar er frågeställning / felrapportering och bedömer vilken typ av insats som behöver genomföras. Bedömer vi att jobbet är mycket omfattande eller behöver ytterligare information kan vi behöva göra ett besök på plats.

Steg 3

Vi återkommer med en tid för besök alternativt dag för påbörjandet av det arbete vi överenskommit om.

Steg 4

Projektet avslutas med en genomgång av resultat tillsammans med er beställare på plats.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 070 786 00 45 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Vi vänder oss till allt från privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar till fastighetsbolag och företag inom byggsektorn.