Om Mitheko

Vilka är Mitheko?

När du kontaktar oss på Mitheko, kommer du bemötas av ett brett utbud av eltjänster och professionella elektriker. Vår ambition är att alltid överträffa dina förväntningar i dina elprojekt, stora som små. Vi utför det mesta inom elinstallationer i ditt hus eller i din lägenhet, samt ROT-renoveringar för föreningar och företag. För dig som har elbil erbjuder vi även laddboxar i Stockholm av hög kvalitet samt installation och montering av dessa.

Vi finns tillgängliga för alla som är i behov av en erfaren elektriker. Privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag inom byggsektorn är alla välkomna att kontakta oss!

Vi ställer mycket höga krav på oss själva i allt vi gör och följer upp detta genom kontinuerliga egenkontroller. Vårt mål är att alltid bidra med en bra personlig kontakt och vara lyhörda för era önskemål. Kvalité, säkerhet, effektivitet och leveransförmåga är alla stora ledord för oss. Med detta lämnar vi alltid goda garantier på alla våra tjänster och material.

”Mitheko, en trygg och kompetent EL-partner i din vardag”

Mitheko - Företagslogga

Historia

Mitheko Elkonstruktion startades 2015 av Mikael Thorshag som har mer än 18 års erfarenhet som elektriker. Mikael har även under denna tid vidareutbildat sig till EL konstruktör och projektledare vid Stockholms Tekniska Institut (STI) samt erhållit sin allmänna behörighet. Firman har på senare år utvecklats genom goda vitsord och gott rykte bland våra kunder som elfirma i Stockholm.

Mitheko har för avsikt att anställa fler mycket duktiga och utvalda elektriker inom en snar framtid.

Vart jobbar vi?

Vi är verksamma över hela Stockholm. Här är ett axplock av de områden vi jobbar främtst:

KONTAKTA OSS

Vi vänder oss till allt från privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar till fastighetsbolag och företag inom byggsektorn.