Plejd belysningssystem installation

Elektriker Bromma

Auktoriserade elektriker i Bromma med fokus på säkerhet och kundnöjdhet.

Elektriker med känsla för detalj och noggrant utförda arbeten

Mitheko är ditt självklara val av elektriker i Bromma och vi tar oss an de flesta jobben, stora som små. Oavsett storlek på projektet har vi tillräckligt med resurser för de flesta el-utmaningarna. Eftersom vi vill kunna vara tillgängliga för så många som möjligt är vi verksamma i hela Brommaområdet. Vi är även verksamma i Lidingö, Tyresö, Solna, Täby och Nacka för att nämna några orter.

Vi har ett brett utbud av tjänster, bland dessa tillhör felsökning vid strömavbrott, byten av elcentraler, installation av smarta hem och vi installerar även laddboxar till elbilar.

Mitheko strävar efter att vara tillgängliga för alla, så som privatpersoner, fastighetsbolag och företag. Vi är utbildade, erfarna elektriker och vårt mål är att våra kunder alltid ska känna sig trygga när de anlitar oss som elektriker, samt att bidra med en bra personlig kontakt som är lyhörda inför era önskemål.

elcentral
solpaneler på taket

Våra elektriker i Bromma är certifierade och auktoriserade

För våran egen, och framförallt för er skull, är kraven på våra elektriker att de ska vara certifierade och auktoriserade. Detta är viktigt för er säkerhet samt att det är ett krav från försäkringsbolaget.

Först och främst måste arbeten där starkström är involverat utföras av en elektriker med rätt behörigheter. Vi på Mitheko har rätt behörigheter för att kunna hjälpa dig med de flesta typer av elinstallationer. Anlitar du oss kan vi garantera att säkerheten fastställs och någon av våra behöriga elektriker utför jobbet.

Kontakta oss om ni behöver vår hjälp!

Tillgängliga elektriker i Bromma för både företag och privatpersoner

Mitheko har gott om erfarenhet av både större och mindre uppdrag. Vi jobbar med större entrepenadarbeten men vi tar oss också an lite mindre uppdrag inom den privata sektorn. Större uppdrag kan innebära att vi sköter all elinstallation vid exempelvis renoveringar av större fastigheter eller industrier. Vid de lite mindre projekten handlar det ofta om installation av hembelysning, laddboxar till elbilar eller installation av smarta hem.

Oavsett storlek på de uppdrag vi tar oss an ser vi alltid till att göra ett välutfört och mycket noggrant arbete. Detta för att överträffa våra kunders förväntan, men också på grund av säkerheten. Säkerheten är den allra viktigaste aspekten vi har i åtanke vid arbeten med elinstallationer. Även mindre installationer som att byta av strömbrytare kan vara farligt om det inte utförs på rätt sätt. Små felkopplingar kan tyvärr leda till allvarliga olyckor om det inte görs av en certifierad elektriker med rätt behörigheter.

bord på trägolv
trädgårdsbelysning

Är vi rätt elektriker för dig?

Det finns många olika elfirmor att välja mellan vilket kan göra det svårt att veta vilken firma man bör anlita. Vi på Mitheko är certifierade, auktoriserade och innehar rätt behörigheter för att kunna utföra de flesta elinstallationer. Som tidigare nämnt är vi måna om våra kunders trygghet, vi bidrar med en bra personlig kontakt och lyssnar givetvis på era önskemål, och vi kan med stolthet säga att vi är riktigt duktiga på det vi gör!

Kanske en första kontakt är allt som räcker för att du ska känna dig trygg i att anlita Mitheko? Ring oss eller kontakta oss vi mail och berätta vad vi kan hjälpa dig med, så tar vi det där ifrån!

Hur går processen till?

Steg 1

Du har en idé kring ombyggnadsprojekt, alternativt är i behov av reparation/service pga elfel. Du kontaktar oss på Mitheko via mail eller telefon. Kontaktuppgifter hittar du längst ned på sidan.

Steg 2

Vi analyserar er frågeställning / felrapportering och bedömer vilken typ av insats som behöver genomföras. Bedömer vi att jobbet är mycket omfattande eller behöver ytterligare information kan vi behöva göra ett besök på plats.

Steg 3

Vi återkommer med en tid för besök alternativt dag för påbörjandet av det arbete vi överenskommit om.

Steg 4

Projektet avslutas med en genomgång av resultat tillsammans med er beställare på plats.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 070 786 00 45 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS

Vi vänder oss till allt från privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar till fastighetsbolag och företag inom byggsektorn.